Noi stim sa facem zambetul perfect!

Echipa ATDENT va ofera solutii optime pentru problemele dentare.

Dorim sa uitati de teama de dentist si, intr-o atmosfera placuta si relaxanta, va punem la dispozitie o gama larga de tratamente stomatologice de cea mai inalta calitate.

Folosim exclusiv materiale de ultima generatie si aparatura ultraperformanta, de aceea zambetul dumneavoastra e pe maini bune cu noi!

De 13 ani sanatatea danturii dumneavoastra este obiectivul nostru numarul 1!

DE CE SĂ VII LA NOI?

  1. Experiență profesională. Avem lângă noi profesioniști cu zeci de ani de experiență care sunt gata să vă redea confortul zâmbetului dumneavoastră natural. Colaborăm atât cu specialiști în ortodonție pentru tratamente ortodontice cu rezultate imediate și cu specialiști în chirurgie oro-maxilo-facială care abordează tehnici de sofisticate precum FAST&FIX
  2. Aparatură de ultimă generație. Cabinetul este dotat cu aparatură de ultimă generaţie ce permite realizarea celor mai complexe tratamente stomatologice precum tratamentele endodontice sub microscop. Materialele pe care le utilizăm sunt de cea mai bună calitate, de la firme producătoare de materiale stomatologice renumite pe plan mondial.
  3. Mediu curat și sigur. Siguranța dumneavoastră este importantă pentru noi, de aceea sterilizarea instrumentarului se face după ultimele norme europene în domeniu folosind autoclav clasa B. Aparatele de sterilizare sunt verificate tehnic o dată la 3 luni de către o firma autorizată.
  4. Profesioniști în tehnica dentară. Asigurăm calitatea lucrarilor protetice pe care le realizam în colaborare cu tehnicieni dentari cu o înaltă calificare (laboratorul de tehnică dentară cu care lucrăm este certificat ISO).
  5. Tratamente fără durere. Toate tratamentele se fac sub anestezie. Considerăm că în momentul de față, prin existenta unei game largi de anestezice extrem de performante, durerea în cazul tratamentelor stomatologice nu trebuie să vă mai dea bătăi de cap!